orientujecie się może jaki koszt fabrycznego webasto?
czy, a jak tak, to jaką wybrać octavia, prośba o pomoc...
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez otoliceorientujecie się może jaki koszt fabrycznego webasto?Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108ale jakos ani na tym forum, ani na forum seata, ani vw nikt nie pisze o problemach z 1.4 MPI (
a\ np 1.4TSI 25%
przy ocenie awaryjnosci i wpisow uzytkownikow nalezaloby to uwzglednic :wink:Cała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez paweł2Zamieszczone przez marlej108ale jakos ani na tym forum, ani na forum seata, ani vw nikt nie pisze o problemach z 1.4 MPI (
a\ np 1.4TSI 25%
przy ocenie awaryjnosci i wpisow uzytkownikow nalezaloby to uwzglednic :wink:
Chyba, że ten 1.4 MPI to jest jakaś nowiutka konstrukcja :P
Komentarz
-
-
witam,
przymierzam się do zakupu nowego auta
moją uwagę zwróciła skoda octavia II - wersja z silnikiem 1.9 tdi, 2010r.
wyposażenie ambiente
co możecie mi w skrócie napisać o tym samochodzie,
jak sprawuje się silnik, problemy, awaryjność, wady, najczęstsze usterki, czy ma filtr cząstek stałych itp ??
Komentarz
-
-
co możecie mi w skrócie napisać o tym samochodzie,
jak sprawuje się silnik, problemy, awaryjność, wady, najczęstsze usterki, czy ma filtr cząstek stałych itp ??
Po prostu należy się trochę wysilić, a nie zarejestrować się na forum, momentalnie napisać posta i czakac aż każdy poda ci na tacy gotowe info.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
wiem - taki urok nowego użytkownika
chciałbym prosić o skondensowaną wiedzę - co jak co ale ktoś kto jeździ wie jakie są bolączki tego auta, nie tylko silnik ale i cały samochód, kilka zdań: psuje się tu, rdzewieje tam, uważaj na to..
czasem przekopywanie się przez sto tematów ... wymaga cierpliwości - a wiekszość z was główne wady i zalety auta ma w głowie
Komentarz
-
-
Wczoraj z dobrym kumplem pojezdzilismy po salonach(szuka auta d0 70k)
I powiem wam ze super jezdzi sie tym nowym i30 zrobili postep :shock:
pod uwage bierze i30.Ceeda i OII z 1.4tsi a pan w salonie Skody powiedzial :shock: ze to dobry motor jest 100kkm powinien pan bezawaryjnie zrobic :lol: co za czasy.Cała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.
Komentarz
-
Komentarz